Rabobank Assen

De vestiging van Rabobank in Assen is grondig gerenoveerd. De bankhal biedt nu een open en warm welkom, heldere spreekkamers en transparantie naar de achtergelegen werkruimte.

Opvallend in de hal zijn ook de grote lampen met daaronder de vloerkleden waarop plattegronden van de verschillende werkgebieden zijn verbeeld. In de bovengelegen kantoorruimte heeft elke verdieping een eigen identiteit gekregen. De identiteiten zijn het resultaat van een studie naar de kenmerken van de verschillenden werkgebieden in Noord-Drenthe. Deze kenmerken zijn vertaald naar kleur, materiaalgebruik. Er zijn open kantoorruimtes gecreëerd met daarnaast veel faciliteiten voor kleinschalig overleg, geconcentreerd werken en vergaderingen. Het voormalige bedrijfsrestaurant is naast lunchplek veranderd in een ruimte met allerlei verschillende opstellingen t.b.v. werken en overleggen voor dagelijks gebruik.

De foto’s zijn gemaakt door Yolanda Visser

  • Locatie: Assen
  • Jaar: 2015
  • Type: Het nieuwe werken
  • Opdrachtgever: Rabobank Assen Noord-Drenthe