Welkom op de nieuwe website van SKETS

De website van SKETS is vanaf nu volledig vernieuwd. Het werd hoog tijd voor een moderne website met meer beeld, duidelijkere tekst en een uiterlijk dat past bij onze stijl en onze manier van werken. De site biedt meer informatie over onze studio en ons team, een volledig nieuw projectenoverzicht en een blog-achtig nieuwsoverzicht, zodat we beter kunnen laten zien wat SKETS bezighoudt.

We vonden we het daarbij van groot belang dat de site bruikbaar zou zijn op veel apparaten. De website is daarom volledig ‘responsive’, wat betekent dat hij zich automatisch voegt naar het apparaat waarmee u de site bezoekt. Daarmee is de site (wat ons betreft) net zo mooi en bruikbaar op een pc als op een ipad, op een laptop of op uw smartphone. U kunt dit op een pc of laptop gemakkelijk testen door uw browservenster te vergroten of te verkleinen.

We hebben ons best gedaan de overgang van oud naar nieuw zo zorgvuldig mogelijk plaats te laten vinden. Mocht u niettemin problemen ondervinden of fouten tegenkomen, vragen of opmerkingen hebben, dan horen wij dat erg graag. U kunt contact met ons opnemen via studio@skets.nl